I Jug i Marseille s imperativom pobjede u Gružu

Foto by Total Waterpolo \ Andrija i Maro, 1987. je bila velika godina u dubrovačkom rodilištu

Jug dočekuje Marseillea koji je prošle godine protutnjao Gružem povevši 4:0 u prvoj četvrtini i na kraju slavio 14:9. Tu je i derbi Brescia protiv Ferencvarosa i ostale dvije utakmice nose uzbuđenja.

Prvak Europe na Poljudu

Na rasporedu je 2. kolo Lige prvaka u grupi A u kojem dvostruki uzastopni prvak Europe Pro Recco gostuje na Poljudu. Utakmica je u 19.00 sati, a tko nije u Splitu može je pratiti na len.tv-u ili na SK3.

Video igrice, fitnes centri, pretilost i vaterpolo (i naravno porazi)

Poštovanje svima. Znate ono kada nakon još jednog subotnjeg poraza morate doći doma, umorni od cijelog tjedna, leć sa ženom na kauč i gledati s njom neku novu true crime epizodu, a tebi misli negdje drugdje. A žena i kćerka putovali 100 km da me dođu pogledati. I onda zajedno sa njima u istom autu 100 kilometara nazad. Porazi su zajebani. Vaterpolo porazi malo zajebaniji.

Frustracije i porazi, porazi i frustracije

Poštovanje svima. U vrijeme pisanja ovog članka nisam zapalia cigaretu 7 dana. Ako ste ikada prestajali pušiti onda znate koliko su krucijalni ti prvi dani. Znam to jer sam već par puta bia tu. Bia sam u toj situaciji gdje nisam zapalia cigaretu 7 dana. Bilo je i situacija gdje nisam zapalia cigaretu cijeli mjesec, pa sam se onda opet nekako uvjeria da ipak nije toliko štetno zapaliti 4-5 cigareta dnevno.

Težak domaći poraz Juga od Brescie

foto: https://www.facebook.com/LENChampions

Jug je visoko poražen od Brescie u Gružu, čak 13:8, a bilo bi još i lošije da se gosti nisu čitavo drugo poluvrijeme orijentirali na trošenje vremena nakon što su već na pola utakmice imali 10:5. Jug je u potpunosti podbacio i morat će puno bolje u nastavku.

Marseille i OSC podijelili po bod

crousillat marseille osc 2022

CN Marseille – Genesys OSC Budapest 10:10 (2:3) (4:2) (1:0) (3:5)

Suci: Raković (SRB), Gomez (ITA)

Igrač više: Marseille 3/10, OSC 3/6

2 igrača više: Marseille 1/1

Peterci: Marseille 2/2

Marseille: Lazović, Čučković, Crousillat 5 (2/2), Spaić, Prlainović 1, T.Vernoux 1, Vanpeperstraete, Izdinsky, M.Vernoux, Bodegas, Vukičević, Bouet 3. Trener: Šćepanović

OSC: Levai, Angyal 1, Manhercz, Varnai, Salamon 3, Csacsovszky 1, Dala, Toth 3, Vigvari 1, Burian 1, Bundschuh, Arnayi, Bisztritsanyi. Trener: D.Varga

3 boda za Jadran u Hannoveru

Jadran je krenuo s  pobjedom, i to u gostima i upisao 3 boda protiv lanjskog sudionika final8-a Hannovera. Pobjeda 10:8 izborena je preokretom u zadnjoj četvrtini, u utakmici u kojoj smo vidjeli jako puno loših poteza.

Radnički na startu ispustio dva boda

Radnički – Vouliagmeni 9:9 (3:1) (2:0) (0:5) (4:3)

Suci: Vogel (HUN), Schopp (Ger)

Igrač više: Radnički 5/13, Vouliagmeni 3/8

Peterci: Radnički 0/1, Vouliagmeni 1/1

Radnički: Dobožanov (5/14), Branković, Stanojević 1, Janković 2 , Ćuk 1, Vico 1, Ukropina, Gavrilović, Pljevančić 1, Radulović 2, Lukić (0/1), Vrlić 1, Todorovski. Trener: Stevanović.

Vouliagmeni: Tzortzatos (7/16), Chalyvopoulos, Almyras, Kalogeropoulos 2, Troulos 1, Nikolaidis 1, Papasifakis 5 (1/1), Woodhead, Alfaragkis, Kapotsis, Kourouvanis, Farmer, Andreadis. Trener: Vujasinović.

Jug dočekuje Bresciu u 1. kolu

Detalj s lanjske utakmice Juga i Barcelonete u razigravanju 5-8 mjesta

Nakon prve 4 utakmice koje su donijele dobar vaterpolo, na rasporedu je i Grupa B u kojoj nastupa Jug koji otvara novu sezonu Lige prvaka protiv Brescie u Gružu u 19.00.